• 0774 097 168
  • office@adevents.ro
  • Bd. Bucureștii Noi, nr. 136, București
Evenimente
Beach, Please! Festival, la a doua ediție

Beach, Please! Festival, la a doua ediție

În perioada 27-30 aprilie 2023, are loc cea de-a doua ediție a celui mai așteptat festival urban din România, BEACH, PLEASE. Artiști precum DABABY, Central Cee, 6IX9INE, NLE Choppa, B.U.G. Mafia, Afrojack, Sfera Ebbasta, Nervo, Vinai, Lucas & Steve, Majestic Jengi, INNA, IAN, Killa Fonic și mulți alții vor urca pe scenele de pe plaja din Costinești, în cele patru zile de festival.

Festivalul BEACH, PLEASE a reușit încă de la a doua ediție să aducă în România artiști de renume mondial precum Central Cee, Nle Choppa, 6ix9ine și Da Baby. Cei patru artiști internaționali vor veni pentru prima dată în România să cânte pe cea mai mare scenă dedicată culturii urbane din Europa de Est.

De asemenea, John Newman, B.U.G. Mafia, Afrojack, Sfera Ebbasta, Nervo, Vinai, Lucas & Steve și Majestic Jengi vor susține show-uri în cadrul festivalului.

Cei mai fresh artiști din industria internațională, prezenți pentru prima dată în România

Central Cee este un rapper britanic ce a devenit cunoscut în 2020 cu single-ul său de debut „Day in the Life”, care a adunat milioane de vizualizări pe platformele de streaming muzical. De atunci, a lansat alte piese de succes, precum „Loading”, „Commitment Issues” și „Obsessed With You”. Stilul său muzical este influențat de grime, dar abordează și elemente de trap și rap. Central Cee este considerat unul dintre cei mai promițători artiști ai scenei rap din Marea Britanie.

NLE Choppa este un rapper american ce și-a făcut debutul muzical în 2018, când a lansat single-ul „No Love Anthem” pe platforma SoundCloud, care a devenit rapid un hit. Ulterior, a semnat cu casa de discuri Warner Records și a lansat single-uri de succes, precum „Shotta Flow”, „Camelot” și „Walk Em Down”. Stilul său muzical combină trap-ul cu elemente de gangsta rap și drill, iar versurile sale abordează teme precum violența și stilul de viață din cartierele defavorizate.

6ix9ine este un rapper american ce și-a făcut debutul muzical în 2017 cu single-ul „Gummo”, care a devenit un hit viral pe internet. În anii următori, a lansat mai multe single-uri de succes, precum „Kooda”, „Tati” și „Fefe”. Stilul său muzical combină trap-ul cu elemente de punk rock și metal, iar versurile sale abordează teme precum violența și gangsterismul. 6ix9ine a fost implicat în mai multe controverse, inclusiv acuzații de violență și infracțiuni legate de droguri. De asemenea, a colaborat cu numeroși artiști de top, precum Nicki Minaj, Kanye West și Akon.

Cei mai tari artiști trap, rap, urban și hip & hop autohtoni revin la BEACH, PLEASE Festival

Cei mai tari artiști trap, rap, urban și hip & hop autohtoni, printre care B.U.G. MAFIA, Amuly, Ian, Oscar, Azteca, Bvcovia și Marko Glass, M.G.L., Petre Stefan, Killa Fonic, Rava, Puya, Nane, Lil Cagula, Deliric, OG Eastbull și mulți alții vin pe plaja Costinești la BEACH, PLEASE Festival.

Organizatorii le-au pregătit invitaților patru zile de distracție fără limite la malul mării, unde vor avea ocazia să-și întâlnească artiștii preferați! Peste 150 de artiști din industria muzicală de toate genurile din România, dar și nume mari pe plan internațional vor performa pe cele trei scene în perioada 27-30 aprilie 2023 într-un cadru impresionant, cu o producție de standard mondial.

Peste 30.000 mp de plajă și cel mai mare cort construit vreodată în România, foarte multe zone de distracție, 3 scene fenomenale, peste 100 food truck-uri și baruri, activitățile unice la malul mării, efectele impresionante și jocurile de lumini sunt doar câteva dintre atracțiile pe care Beach, Please! le oferă participanților la pachet cu experiența unică de concert, în acest an.

Pe lângă scena principală, organizatorii au pregătit și scene secundare unde te poți distra și petrece timpul alături de prieteni. În plus, zona de food court îți va pune la dispoziție o gamă largă de gustări, preparate culinare și băuturi variate.

Pentru momentele în care vrei să te relaxezi, vei găsi numeroase zone de relaxare și lounging în cadrul festivalului, dar și standul cu merchandise-ul BEACH, PLEASE!

Abonamente BEACH, PLEASE Festival 2023

Abonamentele pentru cea de-a doua ediție a festivalului BEACH, PLEASE, ce va avea loc în perioada 27-30 aprilie 2023, pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet și online de pe www.iabilet.ro, la următoarele categorii de preț:

General Access Under 21: 399 lei
Genereal Access: 499 lei
VIP: 849 lei

Accesul minorilor sub 14 ani nu este permis în cadrul festivalului.

Dacă vreți să ajungeți la festival, vă recomandăm să vă găsiți cât mai repede cazare și să vă gândiți cu ce ajungeți la Costinești.

Cazările încă se găsesc la prețuri rezonabile, conform unei căutări pe platforma Booking.com. Pentru 4 nopți de cazare, majoritatea unităților hoteliere cer între 1200-1400 de lei pentru două persoane.

Cât despre transport, puteți lua în calcul să veniți cu mașina personală sau cu trenul. Dacă vreți să mergeți cu trenul, ar fi bine să vă luați biletele din timp, astfel încât numărul trenurilor să fie suplimentat în funcție de necesități.

În perioada 27.04 – 1.05.2023, CFR Călători va asigura zilnic călătoria spre Costineşti, cu 20 perechi de trenuri pe ruta București Nord – Constanța și retur, iar pe ruta Constanța – Mangalia și retur cu 10 perechi de trenuri. Pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport și pentru a ne putea adapta cât mai bine capacitatea de transport la fluxul de călători prognozat, CFR Călători recomandă pasagerilor planificarea din timp a călătoriei, inclusiv cumpărarea legitimaţiilor de călătorie și utilizarea tututror trenurilor puse la dispoziția călătorilor zilnic pe o anumită relație, în vederea evitării supraaglomerării.” declară CFR Călători pentru ADE Events.

Beach, Please! Festival este organizat de GLOBAL RECORDS în parteneriat cu URBAN EVENTS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *