• 0774 097 168
  • office@adevents.ro
  • Bd. Bucureștii Noi, nr. 136, București

Summer in the City Festival

Piața Constituției

Pe 3 și 4 iunie, în celebra Piață a Constituției din București, pionierul turneelor mondiale, Marcel Avram, vă invită la cel mai mare festival din București: Summer in the City! Headlinerii celor două seri sunt Robbie Williams și Sam Smith carora li se alătură Editors, LP, Calum Scott, Abby Roberts și mulți alții care vor fi anunțați în curând. Abonamentele de două zile sunt deja disponibile pe summercity.ro și […]

Saga Festival 2023

Romaero Băneasa

După o ediție 2022 uluitoare, SAGA devine mult mai puternică cu o nouă ediție proaspătă. Fii primul care își asigură biletele pentru ediția din 2023, care va fi punctul culminant al Bucureștiului. Pe 23-24-25 iunie veți face parte din MIȘCARE! Suntem SAGA! Suntem București. Line-up-ul nu a fost încă anunțat.

Nostalgia 2023

Federatia Romana de Tir Sportiv - Padurea Baneasa

O iubire de-o vară și un pic mai mult. Petrecerile NOSTALGIA continuă în 2023 cu o ediție specială, ce va avea loc în perioada 30 iunie - 2 iulie la Federatia Romana de Tir Sportiv din Padurea Baneasa. NOSTALGIA promite și anul acesta muzică, voie bună și atmosferă plăcută, într-un eveniment pe care nu trebuie să îl ratezi.

Neversea 2023

Plaja Neversea, Constanța

Festival, soare și un milion de amintiri care să te facă să aștepți cu nerăbdare următoarea vară. Alok, Don Diablo, Morten, SOFI TUKKER, Grasu XXL Live, Nicole Cherry, Rareș x Adi Istrate x Erika Isac, Spike Live și Ștefania sunt primii artiști anunțati pentru mainstage-ul Neversea 2023.